Νιόπλιας: «Αυτές οι νίκες μας μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Αυτές οι νίκες μας μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τοποθετήσεις του έμπειρου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τεράστιο διπλό του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ήταν μια μεγάλη νίκη, επισημαίνοντας ότι όλοι δούλεψαν πολύ για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Αρχικά τόνισε για το παιχνίδι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, όμως σιγά-σιγά βελτιωθήκαμε, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι τέλειωσε το ημίχρονο με πολύ καλή εικόνα. Συνεχίσαμε έτσι μέχρι το 70’, οπότε προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση. Αυτή η διαχείριση είχε ποιότητα, αλλά και πολύ πάθος, θέληση και τρεξίματα, που επίσης χρειάζονται».

Για τη σημασία του διπλού υπογράμμισε: «Οι νίκες αυτές μετράνε πάρα πολύ, γιατί σε... μεγαλώνουν. Είναι απέναντι σε ένα σημαντικό αντίπαλο και όχι σε μια αδιάφορη ομάδα. Είναι μια ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα και έχει ξοδέψει πολλά λεφτά».

Όσο για τα στοιχεία- “κλειδιά” της ομάδας του πρόσθεσε: «Είμαστε καλά οργανωμένοι και αυτό είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει σοβαρότητα στο παιχνίδι μας, οι γραμμές μας είναι κοντά και δε δίνουμε πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους. Το σπουδαίο είναι ότι αμυνόμαστε έχοντας την μπάλα στα πόδια μας - όταν δεν την έχουμε τότε... υποφέρουμε. Δουλεύουμε για να έχουμε όσο περισσότερο γίνεται την μπάλα στα πόδια, γιατί αυτό μας κάνει πιο δυνατούς».

Κλείνοντας, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη που ακολουθεί: «Διαφορετικό παιχνίδι και είναι πιο δύσκολο, γιατί υπάρχει ένα σκορ που πρέπει να ανατρέψεις. Είναι μια δυνατή ομάδα ο Άρης, την οποία δύσκολα κερδίζουμε τα τελευταία χρόνια. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News