Τέλος ο Σωκιανός από τον Ηρόδοτο

Αθλητισμός
Τέλος ο Σωκιανός από τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέβαλλε ξαφνικά την παραίτηση του

Ο Στέλιος Σωκιανός αποχωρεί από τον Ηρόδοτο! Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού δε συνεχίζει. Έπειτα από μία μακρόχρονη και απόλυτα επιτυχημένη θητεία στο ιστορικό σωματείο, αποφάσισε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να πει… αντίο. Η σχετική ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με μεγάλη μας λύπη και δυσκολία, αποχαιρετούμε σήμερα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρόδοτος, έναν άνθρωπο που όχι απλά αγάπησε, αλλά λάτρεψε με όλο του το είναι την ομάδα μας.

Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους, κ. Στέλιο Σωκιανό, που έχει δώσει ψυχή και σώμα στο σωματείο, που έχει αγωνιστεί, που έχει «ματώσει», έχει δακρύσει, έχει πανηγυρίσει, έχει πετύχει! Και όλα αυτά, ΠΟΛΥ! Γιατί το λίγο δεν είναι συνώνυμο με έναν άνθρωπο που έχει κερδίσει με τον Ηρόδοτο αρκετούς τίτλους αυτά τα επτά χρόνια που βρίσκεται στα δρώμενα της ομάδας μας. Μην ξεχνάμε, πως από τη στιγμή που ανέλαβε, το 2016, προσπάθησε και κατάφερε με πολύ κόπο να φέρει στο γήπεδο ξανά τον κόσμο της Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας μας.

Ξεκίνησε τη θητεία του στα διοικητικά μας το 2014, ως Γενικός Αρχηγός, ως πρόεδρος το 2016/2017 όταν ο Ηρόδοτος κατέκτησε έξι (!) τρόπαια μέσα σε μια σεζόν.

Το 2017/2018 ήρθε η μεγάλη στιγμή, μετά από 37 χρόνια, ο Ηρόδοτος να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες και τη Σούπερ Λιγκ 2!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News