Με λυτρωτή (ξανά) τον Κούρτιτς επικράτησε του Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Αθλητισμός
Με λυτρωτή (ξανά) τον Κούρτιτς επικράτησε του Αστέρα ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πέναλντι του Κούρτιτς στο 90' κέρδισε 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ, αν και δυσκολεύτηκε, πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας 3-2 του Αστέρα. Ο Σόνι άνοιξε το σκορ (13'), ισοφάρισε ο Άκπομ στο 43', με τον Κούρτιτς να ευστοχεί σε πέναλτι στο 49'. Ο Χριστόπουλος σκόραρε στο 60', για να δώσει τη νίκη στον Δικέφαλο ο Κούρτιτς στο 90'.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολο απόγευμα, όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ο Δικέφαλος επικράτησε 3-2 του Αστέρα για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten σε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις.

Ο Σόνι έκανε το 1-0 στο 13ο λεπτό, με τον Άκπομ να ισοφαρίζει στο 43ο λεπτό. Ο Κούρτιτς ευστόχησε με πέναλτι στο 49', για να ισοφαρίσει ο Χριστόπουλος στο 60'. Ο Κούρτιτς από την άσπρη βούλα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 90ο λεπτό.

ΠΑΟΚ (Ρ.Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (86' Βιεϊρίνια), Κρέσπο, Μιχάι (71' Ίνγκασον), Λύρατζης, Τσιγγάρας (71' Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (71' Μουργκ), Αουγκούστο, Α.Ζίβκοβιτς και Άκπομ (86' Σφιντέρσκι)

Αστέρας Τρίπολης (Μ.Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρεγκίς (81' Γκαρσία), Σίτο (46' Τιλίκα), Σόνι και Μπαράλες (68' Ριέρα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News