Πήρε το Λασιθιώτικο ντέμρπι ο ΑΟΑΝ

Αθλητισμός
Πήρε το Λασιθιώτικο ντέμρπι ο ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε με 4-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Ο ΑΟΑΝ απέδειξε την ανωτερότητα του επί της συμπολίτισσας του Αναγέννησης επικρατώντας 4-1 στο ντέρμπι Λασιθίου του 7ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά με δύο γκολ του Μηνά και ένα από Νοκάι και Τζιλάι ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης του Κώστα Δεδελετάκη, με 4-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τους Φερμίνα και Ουατάρα, για να μειώσουν νωρίτερα, ωστόσο κατάφεραν πετύχουν το γκολ της τιμής στο 87' με τον Ουατάρα να νικάει τον Μπένκο.

Τέλος στο ματς με τον ΑΟΑΝ να πανηγυρίζει τη νίκη που τον φέρνει ξανά μόνο πρώτο στη βαθμολογία, μετά την αναβολή στο ματς του ΠΑΟ Ρουφ με τον Πόρο.

AOAN (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Κατσαρός, Φουκαράκης, Κίτος (63' Πάγια Μ.), Μηνάς (75' Α. Πάγια), Παπαδόπουλος, Νοκάι, Πλουσής (63' Τζιλάι)

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Κώστας Δεδελετάκης): Βασιλειάδης, Πυθαρούλης, Ιωάννου (88' Κοκκινάκης), Χατζάκης, Ζαμπετάκης (88' Γρηγοράκης), Μπρούτε, Χάντερ (75' Στρατάκης), Ουατάρα, Μερκούρη, Φερμίνα, Βαρελάκης (90' Αχλάτης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News