Εργοτέλης: Για την νίκη στο «Γεντί Κουλέ»

Αθλητισμός
Εργοτέλης: Για την νίκη στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τρίποντο θέλουν να πάρουν στον Εργοτέλη απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη σήμερα - Στο «Γεντί Κουλέ» ο αγώνας

Να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν στην ομάδα του Εργοτέλη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Με τρεις σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθούν οι «κιτρινόμαυροι».

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης την προηγούμενη αγωνιστική και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους φέρει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Μπαδήμας καλείτε να διαχειριστεί τις απουσίες των Σερβιλάκη, Κουτάντο και Πέϊο. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Πέϊος έχει υποστεί διάταση του πλαγίου συνδέσμου και ακολουθεί θεραπεία.

Ο 22 χρόνος μεσοαμυντικός πέρα από τον τραυματισμο που τον ταλαιπωρεί, έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για το παιχνίδι, μίλησε ο Νίκος Μπαδήμας λέγοντας: «Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά και η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο την Κυριακή, απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Έχει πολύ καλή οργάνωση στην άμυνα της και πάει να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Εμείς όπως είπα δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε προετοιμασμένοι και περιμένουμε να το δείξουμε την Κυριακή στο γήπεδο.»

Δηλώσεις παραχώρησε και ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ποζατζίδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα που νομίζω βάση της απόδοσης μας δεν μας άξιζε αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αναγκαστήκαμε να χάσουμε. Αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα ήταν να δουλέψουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί το σημαντικότερο είναι αυτό που έρχεται μετά. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε την νίκη για να αναρριχηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα ακόμα υψηλότερα και πιστεύουμε πως θα κερδίσουμε.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News