Επίσημη απάντηση ΟΦΗ για Καμαρά: «Γήπεδο και ομάδα έχουν καταδικάσει τον ρατσισμό»

Ποδόσφαιρο
Επίσημη απάντηση ΟΦΗ για Καμαρά: «Γήπεδο και ομάδα έχουν καταδικάσει τον ρατσισμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάρτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά με την οποία έκανε λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του στο «Γεντί Κουλέ», δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου, που πάρα πολλές φορές έχει αναδείξει κοινωνικά θέματα και «μάχεται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε έκφανση της ζωής, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν την κίνηση των φιλάθλων στο προχθεσινό ματς με τον Άρη να χειροκροτήσουν τον τραυματία Εντιαγέ κατά την αποχώρηση του και επισημαίνουν, ότι η ομάδα και το γήπεδο σε κάθε ευκαιρία έχουν καταδικάσει οποιαδήποτε μορφή ρατσιμού.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Ένα γήπεδο στο… πόδι για να χειροκροτήσει τον Μπαντού Εντιαγέ, τη στιγμή της αλλαγής του. Μια εικόνα που μεταφέρθηκε σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Μια ομάδα κι ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο ότι καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού. Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αντίθετοι χωρίς το παραμικρό «…αλλά». Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το ποδόσφαιρο ενώνει κι εμείς μόνο αυτό το ποδόσφαιρο πρεσβεύουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News