Επιστροφή Μανωλά στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Επιστροφή Μανωλά στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Μανωλάς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα μετά από 7.5 χρόνια

Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι, γίνεται τώρα. Ο Κώστας Μανωλάς θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού έπειτα από 7.5 χρόνια και μετά από μεγάλη καριέρα στην Ιταλία, με τη Ρόμα και τη Νάπολι.

Η επιθυμία των ερυθρόλευκων και του 30χρονου αμυντικού γίνεται πραγματικότητα με μερικούς μήνες καθυστέρηση. Ο Μανωλάς βρίσκεται από την Τετάρτη (15/12) στην Ελλάδα. Ο λόγος της άδειας από τη Νάπολι ήταν για ιατρικούς λόγους, όμως η πραγματική αιτία ήταν η ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό

Ο Μανωλάς έχει ήδη περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ προφανώς η άδεια που πήρε από τη Νάπολι αποτυπώνει την ύπαρξη συμφωνίας των Ιταλών με τον Ολυμπιακό. Ο κορυφαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας στόπερ έχει πραγματοποιήσει επτά εμφανίσεις με τον ιταλικό σύλλογο, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στο πρωτάθλημα, καθώς στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη υπέστη θλάση, ενώ πρόσφατα απουσίασε από τα παιχνίδια με Σασουόλο και Αταλάντα, λόγω γαστρεντερίτιδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News