Νιόπλιας: «Να είμαστε επιθετικοί και προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Άρη»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Να είμαστε επιθετικοί και προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του Άρη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ για το αυριανό ματς με τους Θεσσαλονικείς

Αντίστροφη μέτρηση στον ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με το Άρη και ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στα σημεία… κλειδιά.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι είναι θέμα «καλής ημέρας» των ποδοσφαιριστών, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν κάτι να κρύψουν.

Πρόσθεσε επίσης, ότι περιμένει από τους παίκτες του να είναι aggressive στην επίθεση και προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Υπάρχει ξεκούραση, σίγουρα μετράει, αλλά δε μπορώ να πω ότι είναι τόσο σημαντικό, γιατί καμιά φορά μπορεί να σε βγάλει κι απ’ το ρυθμό του αγώνα. Το πρόβλημα μας είναι, ότι θα περιμένουμε να δούμε για τους τραυματισμούς ώστε να αποφασίσουμε και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στις θέσεις των στόπερ. Από κει και πέρα, έχουμε ένα αντίπαλο με τον οποίο γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά, γιατί παίξαμε δύο παιχνίδια, τώρα είναι το τρίτο και έπειτα ξανά σε μία εβδομάδα. Δε νομίζω ότι μπορεί κάποια από τις δύο ομάδες να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Είναι θέμα ημέρας παικτών, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε πολύ aggressive στην επίθεση, αλλά ταυτόχρονα πολύ προσεκτικοί στις κόντρα-επιθέσεις του Άρη. Θεωρώ ότι είμαστε δύο καλές ομάδες και θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News