Super League 2: Δεύτερη νίκη με ανατροπή για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Αθλητισμός
Super League 2: Δεύτερη νίκη με ανατροπή για τον ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε με 2-1 την Κηφισιά

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας εντός έδρας , κέρδισε την Κηφισιά 2-1.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν επηρεασμένες από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 17ο λεπτό για την Κηφισιά όταν ο Οικονομίδς σούταρε έξω από την περιοχή και ο Καραγκιόζης έδιωξε σωτήρια.

Ο ΟΦΙ παρά το 1-0, δεν το έβαλε κάτω και πριν τελείωσει το πρώτο μέρος βρήκε το γκολ ισοφάρισης.  Στο 45ο λεπτό ο Βουό έκλεψε την μπάλα συνεργάστηκε με τον Κατάλντι με τον πρώτο να πασάρει στον Μεσσιδόρο και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Στάϊκου Βεργέρη μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 54ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία για την ανατροπή, όταν ο Αντερέγκεν μετά από ατομική προσπάθεια πάσαρε αριστερά στον Μεσσιδόρο, με τον τελευταίο να βρίσκει ξανά τον Αντερέγκεν ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο 54ο λεπτό το πέτυχε στο 60ο ο Αντερέγκεν, ο οποίος σκόραρε βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα μετά από πίεση και κλέψιμο του Μεσσιδόρο και κάθετη ο Αντερέγκεν με πλασέ έκανε το 2-1 σκορ που περέμεινε μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News