Super League 2: Δύσκολη αποστολή για τον Ηρόδοτο

Αθλητισμός
Super League 2: Δύσκολη αποστολή για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος υποδέχεται στο ΔΑΚ Γάλλου τον Λεβαδειακό

Η αυλαία ανοίγει σήμερα για την 8η της Super League 2, με τον Ηρόδοτο να υποδέχεται στο ΔΑΚ Γάλλου τον πρωτοπόρο Λεβαδειακός στις 15:00. Ρεπό έχει ο Εργοτέλης.

Οι “κυανόλευκοι” για μια ακόμα αγωνιστική δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα και σε συνδυασμό με τε την επισπορά που γίνεται στο  Παγκρήτιο αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στον γήπεδο της Επισκοπής.

Πάντως στις τάξεις της ομάδας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον Λεβαδειακό του Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκτός για τον Γιάννη Τάτση είναι οι τραυματίες Μπολάκης και Αρναούτογλου ενώ επέστρεψαν οι Χαλκιαδάκης και Ρουσσάκης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντίμετώπιζαν.

Την ίδια ώρα(15:00) ο ΟΦΙ μετά την πρώτη του νίκη τη φετινή χρονιά υποδέχεται την Κηφισιά και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ενώ τα Χανιά (14:30) θα υποδεχτούν την Καλαμάτα!

Υπενθυμίζουμε πως το εκτός έδρας παιχνίδι της Επισκοπής κόντρα στην Καλλιθέα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον αθηναϊκό σύλλογο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News