Παρουσιάστηκε το πλάνο δράσεων EKASKPLUS+ στην Ανατολική Κρήτη

Αθλητισμός
Παρουσιάστηκε το πλάνο δράσεων EKASKPLUS+ στην Ανατολική Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για για τον τρόπο υλοποίησης του...

Η δεύτερη παρουσίαση του αναλυτικού πλάνου δράσεων της ΕΚΑΣΚPLUS + , όπου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ «αθλητική δράση για τη κλιματική αλλαγή», έγινε στις ομάδες της Ανατολικής Κρήτης μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.

Η παρουσίαση έγινε από τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΚΑΣΚ Ζαχαρία Σταγάκη, ο οποίος παρουσίασε τα επιστημονικά δεδομένα και πως αυτά θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος, αλλά και την χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος και από τον Απόστολο Ανυφαντάκη, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο δραστηριοτήτων, τους στόχους , τις ενέργειες και τον προτεινόμενο τρόπο υλοποίησης του.

Το παρόν έδωσαν οι ομάδες , Αναγέννηση, Ανδρογέας, ΑΣΚΗΣΗ, Δειλινό, Διάπλαση, Ηράκλειο, Ηρόδοτος, Νεάπολυ, ΟΦΗ ενώ ιδιαίτερα τιμητικές ήταν οι παρουσίες από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον απερχόμενο πρόεδρο Μιχάλη Μαχαιριανάκη ενώ το Σύνδεσμο Κριτών , εκπροσώπησε η πρόεδρος του Νίκη Μαραγκάκη.

Μετά από διαλογική συζήτηση, ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και με την δέσμευση όλων ότι θα υποστηρίξουν και θα προσυπογράψουν το “Πράσινο Συμβόλαιο” , ακολούθησε δείπνο.

Στην ΕΚΑΣΚ ευχαριστούν για τη στήριξη τους κ.κ. Μανόλη Σταματάκη και Μαρίνα Μανδελενάκη για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News