Νίκη 4αδας για τον Πόρο, 1-0 τον Αλμυρό στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Νίκη 4αδας για τον Πόρο, 1-0 τον Αλμυρό στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γκολ του Αζίζι στο 5ο μόλις λεπτό έκρινε την αναμέτρηση

Ο Πόρος ήταν ο νικητής στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Αλμυρό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας 1-0 στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου πήρε νωρίς-νωρίς το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Αζίζι στο 5ο λεπτό και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλους.

Παρά την προσπάθεια αντίδρασης από την πλευρά του Αλμυρού ήδη από το πρώτο ημίχρονο, οι καίριες επεμβάσεις του Ζαφείρη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και στην επανάληψη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Πόρου κράτησαν το υπέρ τους σκορ και «σκαρφάλωσαν» στην 4η θέση της βαθμολογίας.

ΠΟΡΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφείρης, Νάκας (86’ Πανάγου), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Αριστεινίδης, Αζίζι (86’ Πλαϊτάκης), Τσάτσος (66’ Μπέλιτς), Καστελλιανάκης (53’ Στεφανάκης), Πήλιος, Λούσι.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Δημήτρης Βολονάκης): Χανιωτάκης, Αντωνίου (64’ Ζέλιος), Τουγλής (90’ Κανδυλάκης), Γιαλούσης, Νγκουέμ, Κουράκης (64’ Γαρεφαλάκης), Πιερτζιάκομι, Μπρέγκνα (85’ Χαϊντίνι), Ντιατά, Δαμιανάκης (85’ Κασαπάκης), Ντιονίσιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News