Ν.Σουργιάς: «Κοιτάξαμε τον αντίπαλο μας στα μάτια»

Αθλητισμός
Ν.Σουργιάς: «Κοιτάξαμε τον αντίπαλο μας στα μάτια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του Νίκου Σουργιά μετά το τέλος του αγώνα

Απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα με 0-1 απο την Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΑΝ Νίκος Σουργιάς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν φάνηκε η διαφορά μιας κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Αναλυτικά στην δήλωση του ο τεχνικός του ΑΟΑΝ επισήμανε: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς λόγω της διαφοράς κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες , αλλά αυτό σήμερα δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο που κουραστήκαμε δεν δεχθήκαμε πολλές ευκαρίες από τον αντίπαλο αλλά ήρθε στο τέλος το 0-1. Μπορεί να ηττηθήκαμε αλλά συνεχίζουμε με πίστη την προσπάθεια μας. Ασφαλώς και είναι μια ιστορική ημέρα γιατί μια ομάδα της Γ΄Εθνικής είναι στους 16 του Κυπέλλου αλλά κυρίως για την εικόνα που δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο μας στα μάτια και πάντα προσπαθούμε και έχουμε δίψα για διάκριση.

Το ματς της Καρδίτσας οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά με την ίδια εικόνα και τύχη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News