Κύπελλο Ελλάδος: «Ψυχρολουσία» στις καθυστερήσεις για τον ΑΟΑΝ

Αθλητισμός
Κύπελλο Ελλάδος: «Ψυχρολουσία» στις καθυστερήσεις για τον ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ηττήθηκε απο την Αναγέννηση Καρδίτσας με 0-1 και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς

Με γκολ του Μάνιου στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Αγίου Νικολάου  και πήρε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Ο ΑΟΑΝ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και μόλις στο 5ο λεπτό άγγιξε το γκολ, ωστόσο ο Γκέκας με τρομερή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του στην προσπάθεια του Μηνά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΑΟΑΝ είχε μοναδική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από παράλληλη πάσα του Πλουσή από τα αριστερά ο Νοκάι από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 13΄ η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε νέα καλή στιγμή, όταν ο Ντίνος Μαρκάκης έκανε απίστευτη ατομική ενέργεια και επιχείρησε μία σέντρα σουτ  και πάλι ο τερματοφύλακας  της Καρδίτσας δήλωσε παρόν και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17΄ και πάλι ο ΑΟΑΝ ήταν αυτός που απείλησε όταν ο Νοκάι πήρε τη μπάλα με πλάτη μέσα στην περιοχή, γύρισε και τελείωσε τη φάση ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 41΄ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από μακριά με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία αλλά τον Γκέκα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 42' ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή της Αναγέννησης στο παιχνίδι, όταν ο Καρανίκας έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπένκο να έρχεται σε επαφή με τη μπάλα, η οποία στη συνέχεια χτύπησε και στο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός συγκριτικά με το πρώτο μέρος με την Αναγέννηση να προσπαθεί να πάρει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό και να έχει και δύο καλές στιγμές σε προσπάθειες των Πλέγα και Γκίνη.

Το παιχνίδι έγινε δυνατό χωρίς ευκαιρίες και ο χρόνος κυλούσε χωρίς κάτι το αξιόλογο. Όλα  έδειχναν πως το παιχνίδι θα έμενε στο 0-0 και  στις καθυστερήσεις η Αναγέννηση κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά από ένα πλάγιο από τα δεξιά, ο Γκίνη πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μανιός με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής(65΄ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής(71΄ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης(56΄ Φουκαράκης), Νοκάι(71΄ Μ. Πάγια)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας(78΄ Πολίτης), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας(65΄ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγόα(65΄ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι(22΄ Γκίνη), Βιδάλ(78΄ Κουτρομάνος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News