ΑΟΑΝ: Έτοιμος να (ξανά)γράψει ιστορία

Αθλητισμός
ΑΟΑΝ: Έτοιμος να (ξανά)γράψει ιστορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ, Νίκος Σουργιάς και ο αμυντικός Γιάννης Δολαψάκης μίλησαν στο neakriti.gr, λίγες ώρες πριν το ιστορικό παιχνίδι Κυπέλλου, με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για την ομάδα του ΑΟΑΝ, καθώς τίθεται αντιμέτωπη στον Άγιο Νικόλαο με την Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00-Cosmotesport2) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, μίλησε στο neakriti.gr ο προπονητής του ΑΟΑΝ, Νίκος Σουργιάς, λέγοντας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη που θα φιλοξενήσει ένα ιστορικό παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια». 

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου γνωρίζει πως το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς θα είναι ένα δύσκολο ματς, κάτι που επισήμανε και ο ίδιος ο προπονητής.  

Συγκεκριμένα, είπε: «Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχουμε ενόψει της ρεβάνς». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ΑΟΑΝ  δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή τους. 

Δηλώσεις παραχώρησε στο neakriti.gr και ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ Γιάννης Δολαψάκης λέγοντας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ιστορικής σημασίας και νομίζω ότι και εμείς και η πόλη του Αγίου Νικολάου το περιμένουμε πώς και πώς. Γνωρίζουμε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά έχοντας απόλυτη πίστη στην ομάδα μας, νομίζω δικαιούμαστε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν». 

Ο αμυντικός της ομάδας μίλησε και για τον στόχο που έχει η ομάδα του όσον αφορά την πορεία της στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Θεωρώ πως είναι ουτοπικό μια ομάδα Γ’ Εθνικής από την στιγμή που έχει φτάσει στους «16» να μιλήσει για κάποιο μακροπρόθεσμο στόχο στην διοργάνωση του κυπέλλου. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε αυτά τα δύο παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι καλό προκύψει εννοείται είναι καλοδεχούμενο». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News