Νιόπλιας: «Νίκη που συνοδεύτηκε με πολύ σημαντικές επιστροφές»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Νίκη που συνοδεύτηκε με πολύ σημαντικές επιστροφές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τοποθετήσεις του έμπειρου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε πολλούς λόγους να χαμογελά μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στη μεγάλη σημασία της νίκης, επισημαίνοντας ότι ακόμη πιο σημαντικό είναι οι επιστροφές παικτών, όπως ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.  

«Το πρώτο χαρούμενο γεγονός είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το δεύτερο, αλλά πολύ σημαντικό, ακόμη περισσότερο και από τους τρεις βαθμούς, ήταν η επιστροφή καλών παικτών που απουσίαζαν για μεγάλο διάστημα. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους που είναι εκτός. Μας… έσπρωξε πολύ ο πάγκος και είδαμε πόσο πρέπει να βοηθούν οι παίκτες αυτοί, αλλά και πόσο βάθος έχουμε σαν ομάδα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ και πρόσθεσε: «Ο Γιάννου ήταν πιο κοντά σε μένα, γιατί τον είχα πέρυσι, τον Τσιλιανίδη δεν τον είχα. Μπορεί να έπαιξε πριν δέκα μήνες, δεν ήμουν εγώ προπονητής τότε, αλλά για μένα το παιδί λείπει σχεδόν δύο χρόνια. Η επιστροφή του μας χαροποιεί και όχι μόνο μπήκε, αλλά έδωσε τόσο πνοή στην ομάδα μας, που ήταν σα να έπαιζε και στο προηγούμενο ματς στον Βόλο».

Σχολιάζοντας το βάθος του πάγκου επισήμανε: «Το βάθος του πάγκου το χρειαζόμαστε. Έρχεται ένας μήνας πολύ επίπονος, που θα παίζουμε συνεχώς και θα βλέπετε αλλαγές στην ομάδα. Θα γίνονται γιατί πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες που έχουμε».

Αναφέρθηκε επίσης στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη που ακολουθεί: «Είναι ένας θεσμός που τον θέλουμε πάντα. Εγώ σαν παίκτης πήρα Κύπελλο και έπαιξα τελικό. Είναι σημαντικό να προχωράμε. Μακάρι να φτάσουμε ξανά στον τελικό, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα, είναι πρώτο ματς να δούμε πως θα το διαχειριστούμε και σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές».

Κλείνοντας, σχολίασε την αλλαγή σχηματισμού στο δεύτερο ημίχρονο: «Το σύστημα μας ήταν 4-3-3 ή 4-2-3-1, όμως και σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, το έχουμε δουλέψει σχεδόν ένα μήνα και θα είναι μια εναλλακτική λύση για μας. Σ’ αυτό το ματς, ταίριαζε με βάσει πως παρατάχθηκε και ο Ιωνικός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News