Super League 2: Ισοπαλία στο Κρητικό ντέρμπι

Αθλητισμός
Super League 2: Ισοπαλία στο Κρητικό ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα για τον ΟΦΙ από τον Λεβαδειακό

Στο κρητικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στην Επισκοπή και στα Χανιά έληξε χωρί νικητή. Στο γήπεδο έπνεαν δυνατοί άνεμοι, στοιχείο που δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Το σύνολο του Βέλιτς, πάντως, έσπασε το… ρόδι και κατέκτησε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές σημαντικές φάσεις. Στο 20’ ο Κατσιμήτρος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Έμποχ, ενώ στο 23’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βασιλογιάννη από τον Νοικοκυράκη, όμως ο Ντάουλας είχε διαφορετική άποψη.

Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης , η ομάδα του Παπαδόπουλου είχε δοκάρι, έπειτα από κόρνερ του Κογιέτε και απόκρουση του Καλογεράκη. Στο 69’ ο Βασιλόγιαννης με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-1, ωστόσο στο επόμενο κιόλας λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Ταρσίσιο.

Ο ΟΦΙ  δεν τα κατάφερε ούτε στην Λιβαδειά αφού ηττήθηκε με 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΙ είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι κρατώντας σχετικά εύκολα το 0-0, ενώ είχε και δύο καλές στιγμές με τον Μπενίτεζ στο 11’ και το 20’, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το σκορ δεν άλλαξε παρά την πίεση των γηπεδούχων λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ο ΟΦΙ δεν μπήκε συγκεντρωμένος στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού ο Νίλι βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση τρίποντο με τον Δούμτσιο στο 53ο λεπτό.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 83ο λεπτό με τον Πολέτο να «σφραγίζει» τη νίκη του Λεβαδειακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News