(Χ)αμένη ευκαιρία: Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα

Ποδόσφαιρο
(Χ)αμένη ευκαιρία: Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν «κλείδωσε» τη 2η θέση ο «δικέφαλος» του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την 2η θέση στον 6ο όμιλο του Europa Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, παρότι είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για το γκολ της νίκης.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου παρέμεινε στην 3η θέση, ισόβαθμη (8β.) με τους Σλοβάκους -οι οποίοι υπερτερούν στα μεταξύ τους (μετά και το 1-1 της Τούμπας)-. Έτσι, στην 6η και τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχονται τη Λίνκολν, πρέπει να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν, η οποία φιλοξενείται από την αδιάφορη Κοπεγχάγη (εξασφάλισε την πρώτη θέση επικρατώντας 4-0 της Λίνκολν). Με λίγα λόγια, εξαρτώνται και από τους Δανούς.

Καλύτεροι για τους φιλοξενούμενους οι Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς, με τον Μιτρίτσα να είναι αρκετά δραστήριος μετά την είσοδό του στα τελευταία λεπτά. Αποχώρησε πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους -λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο- ο Κρέσπο, με τον Μιχάι να περνά στη θέση του.

ΣΛΟΒΑΝ (Βλάντιμιρ Βάις): Χόβαν, Μεντβέντεβ, Κασία, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Άγκμπο, Ιμπραΐμ, Γκριν (70' Τσάβριτς), Βάις, Ζμρχαλ (70' Ντράζιτς), Χεντί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46' Μιχάι), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (64' Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (72' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Άκπομ (72' Σφιντέρσκι).

Η βαθμολογία

1.Κοπεγχάγη 12β. (13-5)

2.Σλόβαν Μπρατισλάβας 8β. (8-5)

3.ΠΑΟΚ 8β. (6-4)

4.Λίνκολν 0β. (2-15)

6η αγωνιστική

Πέμπτη (9/12)

ΠΑΟΚ-Λίνκολν (22:00)

Κοπεγχάγη-Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News