Όσο οι άνθρωποι είναι δραστήριοι…

Απόψεις
Όσο οι άνθρωποι είναι δραστήριοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Ηράκλειο και οι προσπάθειες των προέδρων της ΕΠΣΗ και της ΕΚΑΣΚ - Και τι δεν έχουν κάνει και συνεχίζουν να ενεργούν ο Νίκος Τζώρτζογλου και ο Μπάμπης Μαρκάκης;

Το Ηράκλειο αξίζει να έχει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Το έχει αποδείξει μέσα από τις δράσεις ικανών παραγόντων του, που έχουν κατανοήσει την αξία των καλών αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Το κλειστό στα Δύο Αοράκια είναι το ένα. Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης, έχει προσφέρει ήδη πάρα πολλά στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου διοργανώσεων μπάσκετ στην πόλη. Λέγονταν κάθε φορά ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ομοσπονδία και τον Βασιλακόπουλο. Και είχε. Όπως με τους «μεγάλους» της Basket League.

Να τον ξανά με τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ ως δραστήριος παράγοντας. Στο Ηράκλειο  της Κρήτης  θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ των ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-20 Φλεβάρη.

Τώρα με το Παγκρήτιο τι να πούμε; Έχουμε ζήσει μεγαλειώδεις στιγμές ποδοσφαίρου εκεί, Εθνική, τελικός, legends… Τόμοι ολόκληροι από τον άλλο πρόεδρο που είχε την πρωτοβουλία. Ο Νίκος Τζώρτζογλου. Φωνάζει ο άνθρωπος χρόνια τώρα που το στάδιο και οι πολιτικές ηγεσίες μένουν ξεσκέπαστα ως άψυχα ή έμψυχα είδη.

«Φέρτε την Εθνική στο Ηράκλειο, εδώ που την αγαπάμε», βροντοφώνησε πρόσφατα μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ!

Την εθνική θα την είχαμε από καιρό εδώ με πολλή αγάπη, αν οι «υψηλές» ηγεσίες αντί για φρούδες ενέργειες, έπρατταν αυτό που θα εξυπηρετούσε τον τόπο και δη τον τόπο τους. Ευτυχώς, τώρα μπήκαν μπροστά τα έργα (με τις παρεμβάσεις του δήμου Ηρακλείου και συνδρομή της Περιφέρειας) με τις ελπίδες να ξαναγυρίζουνε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News