Εν αναμονή των αποφάσεων για τον Φαν Σιπ

Αθλητισμός
Εν αναμονή των αποφάσεων για τον Φαν Σιπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από βδομάδα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το μέλλον του…

Το μέλλον του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική ομάδα παραμένει μετέωρο. Οι όποιες εξελίξεις δρομολογούνται πλέον για την επόμενη εβδομαδα, όταν και θα τεθούν όλα στο τραπέζι και θα παρθεί μια απόφαση για το αν η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Ολλανδό προπονητή ή θα κινηθεί για τον διάδοχό του.

Στην ΕΠΟ κάνουν δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να κρατήσουν τον Φαν Σιπ στην τεχνική ηγεσία και δεν υπάρχει η σιγουριά για ανανέωση όπως μερικές ημέρες πριν. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχασε πόντους και ερείσματα μετά τον αγώνα με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολλανδός φεύγει, όπως έχουμε επισημάνει, απλά δεν είναι δεδομένη η παραμονή του. Θα γίνει συζήτηση μαζί του, ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι εκείνος που έχει αναλάβει το ζήτημα. Η Εκτελεστική Επιτροπή είναι εκείνη βέβαια που έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά προφανώς θα υπάρξει η σχετική εισήγηση προς τα μέλη της.

Η σύμβαση της ΕΠΟ με τον Φαν Σιπ λήγει στις 31/12/2021 και υπάρχει χρόνος για να καταλήξει η Ομοσπονδία, δεν βιάζεται να πάρει πολύ άμεσα μια απόφαση, διότι δεν υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα. Σε εξέλιξη βρίσκονται εσωτερικές διεργασίες στην ΕΠΟ για τον προπονητή, αλλά ο στοιχειώδης σεβασμός επιβάλει να μιλήσει και να καταλήξει πρώτα με τον Φαν Σιπ και μετά να κοιτάξει για διάδοχο. Το αν θα είναι Έλληνας ή ξένος, κανείς δεν το γνωρίζει.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News