Εθνική Ελλάδος: Αποχαιρέτησε με ισοπαλία

Αθλητισμός
Εθνική Ελλάδος: Αποχαιρέτησε με ισοπαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε στο 1-1 με το Κόσοβο

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε και οριστικά το Μουντιάλ καθώς έμεινε στο 1-1 με το Κόσοβο.

Για τρίτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι, το Κόσοβο αποδείχθηκε κακός μπελάς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τρίτη σερί ισοπαλία (1-1) και άσχημη γεύση στο στόμα όσο κυλούσε το παιχνίδι.

Κι όμως η Εθνική δεν ήταν κακή, ούτε ληθαργική, τουλάχιστον για 75 λεπτά. Κατέθεσε ενέργεια και ποιότητα. Είχε νεύρο, χάλασε το παιχνίδι του αντιπάλου, έφτασε να έχει 70% κατοχής, προηγήθηκε με ένα υπέροχο γκολ του Μασούρα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, είχε δοκάρι με τον Μπουχαλάκη στο ξεκίνημα (10’) και τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες με Δουβίκα (33’), Μασούρα (53’) και Πέλκα (74’) για να τελειώσει το ματς.

Έπαιζε κυριαρχικά, είχε σωστές ανακτήσεις μπάλας, ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, αλλά ξέχασε το πιο βασικό: να τελειώσει το ματς.

Τα κουράγια φαίνεται ότι στέρεψαν στο τελευταίο τέταρτο, όπου για μία ακόμα φορά η Εθνική Ελλάδας έσβησε όταν κάτι πήγε στραβά.

Μία άσχημη αντίδραση σε στατική φάση, έφερε το 1-1 από τον Ραχμάνι 76’ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας (80' Παυλίδης), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Πέλκας (80' Βρουσάι), Μάνταλος, Μασούρας, Δουβίκας (66' Τζόλης).

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζίλι, Αλίτι, Ιντρίζι, Σχάλα, Λοσάι (46' Ζέγκροβα), Μπερίσα, Ράτσιτσα, Μουρίκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News