Super League 2: Με το αριστερό στη πρεμιέρα ο ΟΦΙ

Αθλητισμός
Super League 2: Με το αριστερό στη πρεμιέρα ο ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Καλλιθέα

Άτυχος στάθηκε στην πρεμιέρα του στην Super League 2 o ΟΦΙ, καθώς έχασε εντός έδρας με 1-2 από την Καλλιθέα.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη στιγμή μέχρι το 29’ όταν η Καλλιθέα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Δούμτση, όταν ο Ρέντζας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Δούμτσης έπιασε την κεφαλιά, κέρδισε τον Καραγκιόζη και έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο ΟΦΙ είχε την κατοχή χωρίς όμως να απειλήσει με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-1 ως σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης ο ΟΦΙ μπήκε πολύ δυνατά και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 52’ όταν ο Μεσσιδόρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά.

Και ενώ ο ΟΦΙ πίεζε για το 1-1 ήρθε ο Μουνιέ με ένα φοβερό σουτ στο 67’ και έκανε το 0-2 για την Καλλιθέα.

Πάντως οι γηπεδούχοι ούτε τότε τα παράτησαν και έκαναν το 1-2 στο 69’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μεσσιδόρο.

Στη συνέχεια παρά τις προσπάθειες του ΟΦΙ το 1-2 δεν άλλαξε με αποτέλεσμα η ομάδα της Ιεράπετρας να μπει με το αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα.

ΟΦΙεράπετρας: Καραγκιόζης, Κοντοές, Ντι Λορέντζο (62’ Βουό), Ντε Λορέντζι, Κάρδαρης, Ψάνης, Λεμονής, Μπενίτεζ (75’ Κατάλντι), Μεσσιδόρο (86’ λ.τρ. Τασιουλής), Αντερέγκεν, Χιμένεθ

Καλλιθέα: Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρόσσι (60’ Κονέ), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ, Δούμτσης (76’ Βασιλούδης), Μάλτσι (76΄Κοστίκας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News