Εμπλοκή αθλήτριας της ΑΕΚ σε θανατηφόρο τροχαίο

Αθλητισμός
Εμπλοκή αθλήτριας της ΑΕΚ σε θανατηφόρο τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε άτομο πάνω στο αυτοκίνητο της και σκοτώθηκε…

Η Μαλίνα Τερέλ (νο 12) πήγε την Παρασκευή (12/11) στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησε τον αγώνα του Λιγκ Καπ ανδρών Μίλων-Φίλιππος Βέροιας, αλλά και τον φίλο της κεντρικό του Φιλίππου Χέπμπουρν Σονάρι. Κατά την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια, άτομο αγνώστων στοιχείων έπεσε στο αυτοκίνητο της και σκοτώθηκε.

Η Αμερικανίδα διαγώνια έπαθε σοκ και από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλάι της άνθρωποι της ΑΕΚ, αφού συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχε την παραμικρή ευθύνη, καθώς το θύμα πήδηξε από την δεξιά πλευρά τα κιγκλιδώματα, προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό και έπεσε στο αυτοκίνητο της.

Εικάζουν μάλιστα ότι μπορεί να είναι και αυτοκτονία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είναι αγνώστων στοιχείων. Αυτόπτες μάρτυρες διαβεβαίωσαν την πορεία που έκανε το θύμα, σε ένα σημείο μάλιστα όπου υπήρχε πεζογέφυρα.

Η Τερέλ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ήταν αρνητικό και αφέθηκε ελεύθερη, αλλά είναι ακόμη σοκαρισμένη και δεν είναι γνωστό αν θα αγωνιστεί στο ματς με το Μαρκόπουλο. Θα αποφασίσει η ίδια αν το επιθυμεί.

Πηγή: fosonline.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News