Φιλική ήττα για τον ΟΦΗ, με επιστροφή Τσιλιανίδη και Στάικου

Ποδόσφαιρο
Φιλική ήττα για τον ΟΦΗ, με επιστροφή Τσιλιανίδη και Στάικου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε 0-2 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Παγκρήτιο

Το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος είχε επί μέρους σημαντικά σημεία.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε 0-2 από το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη, όμως το… κέρδος ήταν η επιστροφή στη δράση για τους Τσιλιανίδη και Στάικο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πάτησαν ξανά… χορτάρι μετά από πολλούς μήνες, αγωνιζόμενοι για περίπου 20 λεπτά.

Οι Κύπριοι πήραν τη νίκη με δύο γκολ του Βασίλη Μάντζη, ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση στο επιθετικό κομμάτι.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν (46' Σωτηρίου), Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης (62' Μπαλογιάννης), Γαγιέγος (72' Στάικος), Τοράλ (80' Μεγιάδο), Ναμπί (62' Φαν Ντάινεν), Καμάου (62' Λάμπρου), Κοροβέσης, Καστάνιος (72' Τσιλιανίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Γιώργος Πετράκης): Τσούπιτς, Κονφάις, Μποβέντα, Μάντζης (78' Μιχαήλ), Σάμπα, Πεχλιβάνης, Σαλί (46' Κα), Μοντού (62' Μουχτάρης), Σοάρες (46' Γκουστάβο), Χαραλάμπους, Κυριακού.

Το «φιλμ» του αγώνα

1’ Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

3’ Σουτ του Σαλί μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βάτερμαν.

4’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ. 0-1: Σέντρα σουτ του Μποβέντα από αριστερά, ο Μάντζης βάζει την προβολή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

9’ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Τρομερή εκτέλεση φάουλ από τον Αντίλ Ναμπί, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

31' Συνδυαστικό παιχνίδι από την κυπριακή ομάδα, ο Σαλί θα σουτάρει με δύναμη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

38' Σουτ του Χαραλάμπους από τη μικρή περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Βάτερμαν.

41' Έξυπνη εκτέλεση φάουλ από το Ναμπί από δεξιά, στέλνει τη μπάλα συρτά προς το σημείο του πέναλτι, ο Καστάνιος θα σουτάρει στην κίνηση όμως δε βρίσκει στόχο.

44' Σέντρα του Γαγιέγος από δεξιά, κεφαλιά του Πασαλίδη στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα εκτός εστίας.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με δύο αλλαγές για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη. Ο Κα στη θέση του Σαλί και ο Γκουστάβο αντί του Σοάρες.

52' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ. 0-2: Φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ, ο Κα θα κάνει το πρώτο σουτ και μετά τις κόντρες, ο Μάντζης εύκολα με πλασέ θα σημειώσει το 0-2.

62' Τρεις αλλαγές για τον ΟΦΗ. Μπαλογιάννης, Φαν Ντάινεν και Λάμπρου στο ματς, εκτός οι Λυμπεράκης, Ναμπί και Καμάου.

62' Αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους, με τον Μουχτάρη αντί του Μόντου.

72' Δύο σημαντικές αλλαγές από το Νίκο Νιόπλια. Οι Τσιλιανίδης και Στάικος πατάνε... χορτάρι μετά από αρκετούς μήνες και δέχονται το παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων που βρίσκονται στις εξέδρες.

78' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον Μιχαήλ αντί του Μάντζη.

80' Και ο ΟΦΗ νέα αλλαγή, με τον Μεγιάδο στη θέση του Τοράλ.

88' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ωραία εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, πέφτει στη μικρή περιοχή όπου ο Κοροβέσης κάνει την κεφαλιά, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ θα αποκρούσει σωτήρια.

Τέλος του αγώνα, ήττα 0-2 για τους Κρητικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News