Εγγραφές μελών και διαδικτυακά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αθλητισμός
Εγγραφές μελών και διαδικτυακά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από κάθε σημείο πλέον μπορεί κάποιος να είναι ενεργός στο Σύλλογο…

Τη δυνατότητα να γίνουν ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν τώρα οι φίλοι του Συλλόγου και μέσω του διαδικτύου και της ειδικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί.

Όπως έγινε γνωστό από το Σύλλογο:

«ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και διαδικτυακά, από κάθε μέρος της Ελλάδος ή του εξωτερικού.

Μέσα από την πλατφόρμα της ticketmaster, με πολύ απλή διαδικασία πληρώνεις ή ανανεώνεις την ετήσια συνδρομή σου και γίνεσαι μέλος της...ιστορίας του ΟΦΗ.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή μέσα από αυτό το λινκ: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005495.html

-Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 60 ευρώ (5 ευρώ το μήνα).

-Υπάρχει και η επιλογή της διακεκριμένης κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ετήσια συνδρομή 150 ευρώ, για όσους θέλουν να υποστηρίξουν περισσότερο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

-Το κάθε μέλος του ΟΦΗ, θα μπορεί με την ΚΑΡΤΑ μέλους να παρακολουθεί δωρεάν όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Βόλεϊ, μπάσκετ, πόλο, κολύμβηση, στίβος, σκάκι, Άρση βαρών, γυναικείο ποδόσφαιρο, ακαδημία ποδοσφαίρου).

-Επίσης θα μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις διεργασίες του συλλόγου (Γενικές Συνελεύσεις, εκλογές, κλπ).

-Εγγραφές μελών ή ανανεώσεις της ετήσιας συνδρομής για εκείνους που είναι ήδη μέλη γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ μέχρι και τις 8.30 μ.μ., αλλά και το Σάββατο 10:00 π.μ.-2.30μ.μ.).

-Οι φίλοι του ΟΦΗ, που έχουν εγγραφεί μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ή έχουν ανανεώσει την ετήσια συνδρομή τους, μπορούν να παραλάβουν την κάρτα μέλους από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με το αποδεικτικό πληρωμής.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-311 525.

-Άλλοι τρόποι επικοινωνίας:

e-mail: [email protected], [email protected],

Facebook-Instagram-Twitter: ofierasitechnisofficial.

Ένα αίτημα αρκετών ετών, από τους φίλους της ομάδας μας, για «άνοιγμα» των μελών του συλλόγου, έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες, πραγματικότητα.

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κρήτης και ένας από τους κορυφαίους της χώρας, με 8 τμήματα και πάνω από 1500 ενεργούς αθλητές, καλεί τους φίλους του συλλόγου, να υποστηρίξουν την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να μεγαλώσουμε τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ μέλος της...ιστορίας του ΟΦΗ!

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ!

ΟΦΗ...παντού!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News