Οι διακρίσεις των μαθητών του Λυκείου Χερσονήσου ITF Tae Kwon Do

Αθλητισμός
Οι διακρίσεις των μαθητών του Λυκείου Χερσονήσου ITF Tae Kwon Do

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμετείχαν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

5 μαθητές του Γενικού Λυκείου Λιμένος Χερσονήσου συμμετείχαν και διακρίθηκαν με την εθνική ομάδα ITF Tae Kwon Do στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο από τις 26 ως τις 30 Οκτωβρίου.

 Οι μαθητές –αθλητές πάλεψαν με συνομήλικους τους αθλητές από κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος στην Ευρώπη και κατάφεραν να διακριθούν παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στις προπονήσεις και την προετοιμασία τους κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Οι διακρίσεις τους αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και για τα ίδια τα παιδιά που κατάφεραν το στόχο τους και αποτελούν παράδειγμα για τους συμμαθητές τους.

Αναλυτικά τα μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές –μαθητές μας.

Καλογεράκη Μαρία (Β΄Λυκείου) : 2η στο ατομικό sparring νεανίδων (ηλικία 16-17)  64 κιλά.

Καλογεράκης Κωνσταντίνος (Β΄Λυκείου): 2ος στο ομαδικό  sparring εφήβων (ηλικία 16-17)

Στεφανουδάκη Καλλιόπη (Β΄Λυκείου) : 1η στο ατομικό sparring νεανίδων (ηλικία 16-17)  52 κιλά και 2η στο ομαδικό special tecniques νεανίδων.

Φιλιππάκης Πέτρος (Γ΄Λυκείου) 1ος στο ομαδικό special tecniques εφήβων, 1ος στο pattern III degree (Dan) εφήβων και 2ος στο ομαδικό pattern εφήβων (ηλικία 16-17). 

Στην εθνική ομάδα συμμετείχε και ο μαθητής Καραπουλάκης Γεώργιος της Β΄ τάξης. 

 Ο διευθυντής και οι διδάσκοντες του Λυκείου συγχαίρουν τους μαθητές για τις διακρίσεις τους και τους εύχονται κάθε πρόοδο στην αθλητική και τη μαθητική τους πορεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News