Επιτυχίες για το Α.Σ. Καλιρρόον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου 2021

Αθλητισμός
Επιτυχίες για το Α.Σ. Καλιρρόον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία χρυσά και τέσσερα ασημένια για τους αθλητές

Με τρία χρυσά και τέσσερα ασημένια επέστρεψε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ – ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ 2021, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 30-31 Οκτωβρίου.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Οι αγώνες για κάθε αθλητή αποτελούν πάντα μια δοκιμασία αυτογνωσιακή, αφού μέσα απ’ αυτήν γνωρίζει δυνατές και αδύναμες πτυχές του εαυτού του, που υπό κανονικές συνθήκες ίσως και να μην ερχόταν ποτέ στο φως. Κάποιες φορές εκπλήσσεται κι ο ίδιος από εκείνο που μέσα σ’ έναν αγώνα αναγνωρίζει -είτε αυτό είναι θετικό είτε είναι αρνητικό. Ο στόχος όμως είναι πάντα να το αξιοποιεί σε μια προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης.

Το ΔΣ του Συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές μας, πρώτα απ’ όλα για το αγωνιστικό τους ήθος και μετά για την προσπάθειά τους. Και τα δύο τιμούν το Σύλλογό μας. Οι θέσεις που κατέλαβαν είναι:

  • Μαράκης Μάξιμος, Qingda, 11-12 ετών, -48 κιλά: Χρυσό
  • Μαράκης Μάξιμος, Light Sanda, 11-12 ετών, -48 κιλά: Χρυσό
  • Μπολάκης Εμμανουήλ, Light Sanda, 12-14 ετών, -52 κιλά: Χρυσό
  • Μπολάκης Εμμανουήλ, Light Sanda, 12-14 ετών, -56 κιλά: Ασημένιο
  • Μαράκης Παναγιώτης, Light Sanda, 12-14 ετών, -65 κιλά: Ασημένιο
  • Καλυκάκης Κωνσταντίνος, Light Sanda, 15-16 ετών, -52 κιλά: Ασημένιο
  • Ξηρουχάκη Λαμπρινή, Ταολού (Επίδειξη Φόρμας) Βόρεια Γροθιά, Παραδοσιακό, Α΄Κατηγορία Γυναικών: Ασημένιο

Πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές μας Μύρων Σωτηρόπουλο (Α΄ Κατηγορία), Κώστα Χριστοδούλου (Β΄ Κατηγορία) και Γιώργο Δαμιανάκη (Β΄ Κατηγορία) για την προσπάθειά τους στις δύσκολες κατηγορίες που αγωνίστηκαν. Θα ευοδωθεί την επόμενη φορά.

Επίσης, το ΔΣ του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών, που -παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και παρά το γεγονός ότι δεν επιτρεπόταν οι θεατές στους αγώνες- συνόδευσαν, εντούτοις, την αποστολή»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News