Super League 1: Δύσκολα πέρασε απο το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Super League 1: Δύσκολα πέρασε απο το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα πέρασε από το Αγρίνιο επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικό  και συνέχισαν με την τρίτη τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Πειραιά πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Τικίνιο, με τον Παναιτωλικό να απαντάει άμεσα με τον Βέργο στο 19ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο βρίσκεται στην πρώτη θέση  με 20 πόντους και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +4 από τον ΠΑΟΚ που επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα, ενώ την ίδια απόσταση έχει και με την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή κόντρα στον Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Αντούνιες, Μπακαδήμας (84' Καρέλης), Ντουάρτε (76' Αποστολάκης), Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Βέργος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (54' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (54' Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (95' Σισέ), Μασούρας, Λόπες (55' Ελ Αραμπί),Τικίνιο (82' Κούντε).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News