Volley League: Για την πρώτη νίκη του ο ΟΦΗ με την Κηφισιά

Αθλητισμός
Volley League: Για την πρώτη νίκη του ο ΟΦΗ με την Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΤΑΑ ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο λίμπερο της ομάδας Άκης Δαρίδης αλλά και ο Βαγγέλης Βαιόπουλος

Την πρώτη της νίκη στην φετινή Volley League, θα επιδιώξει η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, στο ντέρμπι με την Κηφισιά, που θα γίνει το Σάββατο (30/10, 5μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

 Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο λίμπερο Άκης Δαρίδης και ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαιόπουλος, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας για το παιχνίδι.

 Όπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ:  «Η Κηφισιά είναι μια ομάδα με την οποία έχουμε σχεδόν τους ίδιους στόχους.  Τα τελευταία χρόνια παίρνει την 5η θέση. Θέλει και φέτος την 5η θέση. Εμείς στοχεύουμε στην εξάδα και πιστεύω ότι είμαστε σε κοντινό επίπεδο. Το παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστικό. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Αν είμαστε καλοί στο μπλοκ άμυνα, έχουμε πολλές δυνατότητες, για αυτό το παιχνίδι, ώστε να κάνουμε τη νίκη που θέλουμε».

 Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Άκης Δαρίδης, ανέφερε ότι: «Είχαμε δυο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Σε κάποια σημεία δείξαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο. Τώρα θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε για περισσότερο χρόνο, μέσα στο παιχνίδι. Παίζουμε μια ομάδα που είναι στο επίπεδο μας και πάμε για το καλύτερο».

 Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαιόπουλος, τόνισε πως: «Είναι καλό που παίξαμε με δυο δυνατές ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Με την Κηφισιά θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και πιο έτοιμοι, απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι στα μέτρα μας.  Παίζουμε με μια παραδοσιακή ομάδα και είναι μια απο τις ομάδες που θέλουμε να διεκδικήσουμε πόντους και αν είναι δυνατόν να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο γήπεδο, να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια μας, για μας είναι σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να τα καταφέρουμε ».

 Γενική είσοδος 5 ευρώ

 H διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ έχει ορίσει γενική είσοδο στο παιχνίδι με την Κηφισιά, 5 ευρώ, με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότερος φίλαθλος κόσμος να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

 Το μίνι περιοδικό της ομάδας βόλει του ΟΦΗ

 Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Κηφισιά, για την 3η αγωνιστική της Volley League θα μοιραστεί φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το match programme, που έχει καθιερώσει ο ΟΦΗ, σε κάθε εντός έδρας, αναμέτρηση.

 Αυτή τη φορά, το match programme είναι τετρασέλιδο και αναβαθμισμένο σαν μικρό περιοδικό και μέσα σε αυτό μπορεί να βρεί κανείς αναλυτικά στοιχεία με τα ρόστερ των ομάδων, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική, ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά και στους χορηγούς του ΤΑΑ ΟΦΗ.

 Στόχος, είναι, αυτό το μίνι περιοδικό να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο και να φιλοξενεί και συνεντεύξεις του προπονητή και των αθλητών της ομάδας, αλλά και άλλες δραστηριότητες του οργανισμού OFI VOLLEY BALL.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News