N.Μπαδήμας: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Αθλητισμός
N.Μπαδήμας: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη λίγο πριν την έναρξη

Λίγο πρίν το πρώτο παιχνίδι με το Αιγάλεω (30/10 , 15.00), ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας άλλα και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μπουτσάκης  μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μπαδήμας: « Μετά από τρεις μήνες σκληρής δουλειάς για τα παιδιά, που είναι πολύ δύσκολο να τα κρατήσεις ψυχολογικά συγκεντρωμένα όλο αυτό τον καιρό, θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο να κυνηγήσουμε την νίκη. Το ευχάριστο είναι ότι κάποιοι από τους τραυματίες σιγά σιγά έχουν μπει σε κομμάτια της προπόνησης οπότε ελπίζουμε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στα δυσάρεστα έχουμε τον τραυματισμό του Youseff που είναι αρκετά σοβαρός αλλά οι υπόλοιποι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα στην πρεμιέρα.»

Απ' την άλλη ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης Μπουτσάκης δήλωσε: «Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ξεκινάει το πρωτάθλημα. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην έδρα μας, κόντρα στο Αιγάλεω. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News