Το έκανε ξανά ο ΑΟΑΝ

Αθλητισμός
Το έκανε ξανά ο ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους «16» πέρασε η ομάδα του Αγίου Νικολάου καθώς κέρδισε με 1-2 και την Λευκίμμη

Το είχε ξανακάνει και το επανέλαβε ξανά ο ΑΟΑΝ. Μια ιστορική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε πρίν λίγο η ομάδα του Αγίου Νικολάου καθώς κέρδισε την Λευκίμμη με 1-2.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά πήγε εκεί για να πάρει την πρόκριση , αυτό ήθελαν, αυτό έγινε. Στο 25' ο Μανώλης Φουκαράκης άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΑΝ ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου.  Λίγα λεπτά αργότερα στο 34' η Λευκίμμη ισοφάρισε με γκολ του Κοστακιώτη.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος θέλοντας να πετύχει και το γκόλ που θα του δώσει το εισιτήριο για τους «16». Έτσι και έγινε στο 75'. Ο Παπαδόπουλος κέρδισε φάουλ στα όρια της περιοχής η μπάλα βρήκε στο τοίχος και στην επαναφορά ο Μαυρής έκανε το 2-1 για την ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Το σκορ παρέμεινε το ίδιο και η ομάδα του ΑΟΑΝ βρίσκεται στην επόμενη φάση γράφοντας ιστορία για ακόμα μια φορά.

Α.Ε Λευκίμμης (Αντώνης Δρακόπουλος): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς(90΄ Κουλούρης), Μοκοβίλα, Κιπτίου, Τσεβανέδης, Πανταζής(86΄ Ντεκάρνε), Θεοδωράκης, Γιωργακόπουλος(71΄ Τσολάκης)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια(73΄ Κίτος), Μαυρής, Μηνάς(95′ Τζιλάι), Παπαδόπουλος, Νοκάι(52΄ Μαρκάκης), Φουκαράκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News