Θρίαμβος για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Champions Leauge

Αθλητισμός
Θρίαμβος για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Champions Leauge

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή για τους «πειραιώτες» όπου κέρδισαν την Ντιναμό Τυφλίδας 20-9

Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους Πειραιώτες και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα, όταν βρήκαν τέσσερα γκολ χωρίς να πάρουν απάντηση, για να τους βρει το πρώτο οκτάλεπτο να προηγούνται με 5-2.

Στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου η διαφορά εκτοξεύτηκε για πρώτη φορά στα πέντε γκολ (8-3), ενώ με τον Γενηδουνιά να είναι άξιος συμπαραστάτης του Φουντούλη επιθετικά, το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τους ερυθρόλευκους να έχουν καθαρίσει ουσιαστικά τη νίκη προηγούμενοι με 13-7.

Με αυτό το αβαντάζ, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν αγριεμένοι στην τελική ευθεία της αναμέτρησης και όχι απλά διατήρησαν τη διαφορά αλλά έφτασαν και σε θρίαμβο, με το τελικό 20-9 να καθρεφτίζει απόλυτα τη διαφορά των δύο ομάδων στην πισίνα.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 4-3, 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1, Μπούσλιε 1, Φιλίποβιτς 3, Μουρίκης 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ρουρουά): Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1, Γέλατσα 2, Αντεισβίλι 2, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 3, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε.

Πηγή: sport24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News