Η εξαιρετική παρουσία του «Ηράκλειο» στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις κάτω των 10 ετών

Αθλητισμός
Η εξαιρετική παρουσία του «Ηράκλειο» στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις κάτω των 10 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έξι αθλητές που εκπροσώπησαν το σωματείο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του σωματείου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» , μετά την εξαιρετική παρουσία των μικρών αθλητών στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις , οου πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

«Το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου έγινε στο Ρέθυμνο το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις κάτω των 10 ετών. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με εξι αθλητές, τους Γιάννη Αποστολάκη, Κωνσταντίνο Πετράκη,  Σταύρο Στρατάκη, Αλέξανδρο Τιτάκη- Καρτσωνάκη, Γιώργο Τρούλη και Ηρακλή Χρηστάκη.

Ο Γιώργος Τρούλης, κατάκτησε τη δεύτερη θέση  στην κατηγορία 10 ετών, πραγματοποιώντας τρεις νίκες. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Ανδρουλιδάκη (ΑΤ Ρεθύμνου) 60. Στους 8 κέρδισε τον Καλογριδάκη (ΟΑ Ρεθύμνου) και πάλι 60. Στον ημιτελικό επικράτησε του Καραγιαννάκη (ΟΑ Σούδας) 62 για να φτάσει στον τελικό, κόντρα στον Χανιώτη Λαζάκη, όπου έχασε 61 και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης έφτασε στους 8. Την πρώτη του νίκη την έκανε κόντρα στον Ζωνουδάκη (ΟΑ Ρεθύμνου) 63, στον επόμενο όμως αγώνα έχασε από τον νικητή της κατηγορία Λαζάκη 60.

Ο Γιάννης Αποστολάκης έκανε μια νίκη στον πρώτο γύρο επι του Μαστέλλου (ΟΑ Ρεθύμνου) 64 και έχασε στους 16 από τον Λαζάκη 60.

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης, έχασε στους 16 από τον Ντίλη (ΟΑ Χανιών) 64. Ο Σταύρος Στρατάκης έχασε από τον Μπαντουράκη (ΟΑ Χανιών) 62 και ο Ηρακλής Χρηστάκης έχασε από τον Καλογριδάκη (ΟΑ Ρεθύμνου) 64.

Τα παιδιά που έχασαν στον πρώτο γύρο, είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σ’ ένα ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας. Σε αυτό ο Πετράκης κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Στρατάκης. Την τρίτη θέση πήρε ο Χρηστάκης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι  περισσότεροι αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και γι αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Νίκο Μελισσουργάκη και στους γονείς τους για την στήριξη στα παιδιά του. Το μέλλον τους ανήκει.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News