Αποκλεισμός για τον Αστέρα Τρίπολης απο τον Λεβαδειακό με 1-0

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός για τον Αστέρα Τρίπολης απο τον Λεβαδειακό με 1-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με υπογραφή Νίκα στο 96' στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Λεβαδειακός

Αποκλεισμός σοκ για τον Αστέρα Τρίπολης στην Λιβαδειά , καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο 96' απο τον Λεβαδειακό και εμείνε εκτός Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και ήλεγχαν το παιχνίδι, με την πρώτη φάση να διαδραματίζεται στο 12’ όταν ο Βρακάς έκανε ένα ωραίο σουτ, με τον Παπαδόπουλο ωστόσο να του λέει «όχι» και να διώχνει με σχετική ευκολία.

Στο 22’ ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Αστέρα, χάνοντας οι γηπεδούχοι ακόμη μια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο είχε λίγα νεύρα και εντάσεις, με τους Αρκάδες να έχουν λίγες φάσεις.

Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος, με τον Λεβαδειακό να πιέζει αρκετά την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς

Στο 90+7’ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νίκα, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70΄Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70΄ Λινάρδος) , Βήχος, Βρακάς (88΄ Αλμπάνης), Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70΄ Μπαχανάκ) , Τσάπρας (53΄ Δούμτσιος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (46΄Ιγκλέσιας) , Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά, Σόνι (65΄ Μπαράλες), Ριέρα (79΄ Σίτο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News