Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τα εισιτήρια διαρκείας

Αθλητισμός
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τα εισιτήρια διαρκείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα μπορεί να τα προμηθευτεί ο κόσμος

Στην διάθεση του κόσμου θα τεθούν την Τετάρτη τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Αυτή την σεζόν παίζουμε μαζί και καλούμε το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας δίνοντας και πάλι παλμό στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η θύρα 11 θα φιλοξενήσει αυτή την νεα αγωνιστική χρονιά τους φίλους της ομάδας μας και το κόστος της YELLOWSEASONCARDθα είναι 100,00 ευρώ ή 140,00 και μια φανέλα από τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας.

 Οι νέες κάρτες διαρκείας θα βρίσκονται στην διάθεση των φίλων της ομάδας μας από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Στ. Μπουρλότου 1, Ανάληψη Ηρακλείου. Τηλ.2810.285209) καθημερινά και ώρες 09:00 έως 18:00 και το Σάββατο (30.10.21) 10:00 έως 13:00  

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 είναι απαραίτητα: ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, και πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Υπενθυμίζουμε ότι από την Πολιτεία έχουν τεθεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την παρουσία κόσμου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ:

«Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει και αναρρώσει το τελευταίο εξάμηνο.

Ένα ποσοστό μέχρι 5% της πληρότητας μπορεί να είναι ανεμβολίαστοι μέχρι 15 ετών.

Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ PCR 72 ωρών ή Rapid τεστ 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι μέχρι 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται με αρνητικό self test  που θα διενεργείτε ανήμερα  του αγώνα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News