Έξι κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου

Αθλητισμός
Έξι κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μέρα πριν τον αγώνα με την Σλοβενία στην Λάρισα - Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκεται και η αρχηγός του Εργοτέλη Δανάη Σιδηρά
Έξι κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν σε μέλη της αποστολής της Εθνικής γυναικών  μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καζακτστάν και ενόψει του αγώνα με τη Σλοβενία την Τρίτη (26/10 AEL FC Arena, 20:00). Αυτό έγινε γνωστό μετά από ενημέρωση της UEFA προς της ΕΠΟ με τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά να παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και να τίθενται σε απομόνωση. Στην αποστολή και η κρητικιά παίκτρια του Εργοτέλη Δαναή Σιδηρά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη έξι (6) θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Γυναικών ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σλοβενία στη Λάρισα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα".

Λίγη ώρα νωρίτερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κυριαζής, είχε μιλήσει στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για το ματς της Τρίτης λέγοντας:

"Στον αγώνα με το Καζακστάν αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο διαφορετικό από τον πρώτο αγώνα, πολύ πιο διαβασμένο και αποφασισμενο να διεκδικήσει την νίκη, που αγωνίστηκε με ένταση και πάθος για το αποτέλεσμα. Παρ΄ όλα αυτά, εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο μας πιστά, παιξαμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο δημιουργοντας και σε αυτόν τον αγώνα πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε την υπεροχή και τον έλεγχο του ματς καθ' ολη τη διάρκειά του. Το σκορ ειναι πλασματικό, αλλά αυτο που μετράει είναι οτι πετύχαμε αυτό για το οποιο πήγαμε εκεί, τη νίκη.

Ο αγώνας με τη Σλοβενία θα είναι πολύ διαφορετικός. Ο αντίπαλος αυτός διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη εμπειρία. Πρόκειται για μία ομάδα την οποία η Γαλλία χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να καταφέρει να τη νικήσει με σκορ 3-2. Η Σλοβενία έχει ως στόχο την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση η οποία να συνοδεύεται και από θετικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να στερήσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε από τις ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση".
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News