Νίκη κορυφής για την ΑΕΚ που επικράτησε με 3-1 στον Βόλο

Αθλητισμός
Νίκη κορυφής για την ΑΕΚ που επικράτησε με 3-1 στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη στην βαθμολογία η ΑΕΚ και περιμένει το ντέρμπι

Η ΑΕΚ ήταν αρκετά δραστήρια στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου με πολλά τρεξίματα και πρέσινγκ εμπόδιζε τον Βόλο από τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού του. Μάλιστα, στο 10' είχε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Άμραμπατ -ύστερα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας- να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Εν συνεχεία, ο Βόλος  κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Στο 17' ο Μήτογλου υπέπεσε σε κακό απολογισμό κατά το γέμισμα προς την περιοχή της ΑΕΚ. Ο νεαρός στόπερ γύρισε παρακινδυνευμένα προς τον Στάνκοβιτς, με τον Μπαρτόλο να μπαίνει στη φάση, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρε της «Ένωσης».

Λίγος πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου , στο 42' ο Ανσαριφάρντ έκανε το 0-1 και ο Τσούμπερ στο 45+4' το 2-0.

Ο Βόλος στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε και μείωσε σε 1-2 ύστερα από αυτογκόλ του Βράνιες. Στο 98' ο Χατζισαφί έκανε το 3-1 και οδήγησε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν – Πουρίτα (45’+1’ Ρινέρ), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι - Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος (77’ Νίνης) - Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν (68’ Ροσέρο).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Βοϊτκόφσκι, Γκιουλέν, Σοάρες, Τερεζίου.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Μήτρογλου, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Σιμόες (77’ Σάκχοφ)– Άμραμπατ (90'+9' Χατζησαφί), Μάνταλος (66’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ (66’ Γκαρσία).

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Τσιντώτας, Μισελέν, Τζαβέλλας, Τάνκοβιτς, Αραούχο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News