Ξέσπασε ο Άρης 5-1, τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Ξέσπασε ο Άρης 5-1, τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη

Καταιγιστικός ήταν ο Άρης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό  και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο σημείωσε 4 γκολ για να φτάσει στο τελικό 5-1.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 18' προηγήθηκε με γκολ πέναλντι του Καμαρά. Στο 34΄ο Μπερτόγλιο έκανε το 2-0 . Στο 37' λεπτό  ο Στρούγκεν βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και σημείωσε το τρίτο γκολ για τον Άρη. Λίγο πρίν το τέλος του ημιχρόνου ο Γκάμα με πενάλντι έκανε το 4-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε φουριόζος και σημείωσε και πέμπτο γκολ  με τον Ενταγιέ , ενώ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 5-1 με πέναλντι που εκτέλεσε ο Βέργος.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκανέα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (Σάσα 59'), Μπερτόγλιο (Ιτούρμπε 59'), Γκάμα (Μαντσίνι 59'), Γκαρσία (Ματίγια 83'), Καμαρά (Μάνος 83').

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας, Αντούνες, Βαρόνε (Μπελεβώνης 22'), Λούι (Αποστολάκης 46'), Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Μαλής (Μπακαδήμας 88'), Ντουάρτε, Βέργος (Καρέλης 70').

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News