Γιώργος Γιακουμάκης: «Ήταν ένα συναίσθημα που ήθελα να ζήσω, να σκοράρω σε αυτό το στάδιο»

Αθλητισμός
Γιώργος Γιακουμάκης: «Ήταν ένα συναίσθημα που ήθελα να ζήσω, να σκοράρω σε αυτό το στάδιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του δήλωσε μετά το γκολ που σκόραρε με την Σέλτικ ο ο Γιώργος Γιακουμάκης

Ο κρητικός επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης , βρέθηκε χθές για πρώτη φορά βασικός στην ενδεκάδα της Σέλτικ στην αναμέτρηση με την Σεν Τζόνσον , όπου και σκόραρε στο 34ο λεπτό την αναμέτρησης. Αυτό ήτα και το πρώτο γκολ του διεθνή με την φανέλα της Σέλτικ. Λίγο αργότερα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και είπε μεταξύ άλλων «Ήταν ένα συναίσθημα που ήθελα να ζήσω, να σκοράρω κάτω από το φως των προβολέων τούτου του σταδίου μπροστά στους φιλάθλους και στους οπαδούς. Ήταν κάτι απίστευτο, ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου και είμαι χαρούμενος.»

Αναφέρθηκε επίσης και στην αντίπαλη ομάδα λέγοντας  , «Ήταν “σκληρός” αντίπαλος και η ομάδα ήταν επικεντρωμένη στην άμυνα. Έπαιξαν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς οπότε η δουλειά μας ήταν δυσκολότερη απ’ ότι συνήθως, αλλά τελικά σκοράραμε κι αυτό ήταν.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με την Χιμπέρνιαν την Τετάρτη απάντησε, «Πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι κι είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αναμέτρηση και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Είμαστε χαρούμενοι από την Τρίτη (σ.σ. εννοεί το παιχνίδι του Europa League με τη Φερεντσβάρος όπου η Σέλτικ νίκησε με 2-0) και από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι μία μάχη, αλλά μαραθώνιος και πρέπει να συνεχίσουμε.»

Να θυμίσουμε πώς η Σκωτία ειναι η τέταρτη χώρα που σκοράρει στο πρωτάθλημα της μετά την Ελλάδα , την Πολωνία  και την Ολλανδία όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News