Στο Παγκρήτιο Στάδιο αύριο το 13ο Πανελλήνιο Gala

Αθλητισμός
Στο Παγκρήτιο Στάδιο αύριο το 13ο Πανελλήνιο Gala

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνες Ρίψεων – Δρόμων – Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου…

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η Παγκρήτια Ένωση Διαχρονικών Αθλητών Στίβου (ΠΕΔΑΣ) Μίνως διοργανώνει το 13ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων – Δρόμων – Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 12:30 – 17:30, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, διαχρονικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα 35-95 χρονών ανανεώνουν τις παλιές τους φιλίες και δίνουν το καλύτερο εαυτό τους στο «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι διοργανωτές σημειώνουν: «Διακεκριμένοι αθλητές βαλκανικού και παγκόσμιου επιπέδου θα αγωνισθούν όπως η Ροϊλίδου Μάγδα, βαλκανιονίκης (σφαίρα, ακόντιο) και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Άρση Βαρών με αρασέ 105 κιλά, οι φημισμένοι βαδιστές, Λύτρας Μαρίνος και Ρενάτα Σαρρή και οι βαλκανιονίκες Γιανναδάκης, Αποστολίδης, Χρυσοχόος, καθώς και ο 88αχρονος Δούσης Παναγιώτης από την Καλαμάτα. Μη ξεχάσουμε και τους δικούς μας αθλητές Ροκάκη, Αναστασάκη, Τρούλη, Ανυφαντακη, Κυρδημο κα. Οι βετεράνοι αθλητές έχοντας κύριο μέλημα την δια βίου άσκηση και την προαγωγή του αγωνιστικού αθλητισμού παραδίδουν τη σκυτάλη στους νεότερους αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν στη Σφαίρα ΠΠ-ΠΚ, 80μ. και 150μ.»

Σε αυτούς τους αγώνες θα διεξαχθεί το παραδοσιακό αγώνισμα «Κρητικό Βόλι».

Το 13ο Πανελλήνιο Gala Ρίψεων – Δρόμων – Αλμάτων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου διεξάγεται επίσης με τη συνδιοργάνωση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και της ΓΕΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News