Διπλό… πρωτιάς: «Φουριόζος» ο ΠΑΟΚ στη Κοπεγχάγη και νίκη με 1-2

Ποδόσφαιρο
Διπλό… πρωτιάς: «Φουριόζος» ο ΠΑΟΚ στη Κοπεγχάγη και νίκη με 1-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίντκλεϊ και Ζίβκοβιτς πέτυχαν τα γκολ του «δικεφάλου»

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ στον 6ο όμιλο του Europa Conference League, καθώς επικράτησε 1-2 της Κοπεγχάγης στο «Πάρκεν».

Ένα «τρίποντο»… πρωτιάς για το «δικέφαλο» του Βορρά, που είναι στο +1 από τους Δανούς, τους οποίους υποδέχεται σε δύο εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή του αντίπαλου πορτιέρε, Γκραμπάρα, στο 9', βάζοντας δύο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Κορυφαίος για την ομάδα του Λουτσέσκου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με γκολ (38') και ασίστ (19' Σίντκλεϊ).

Ωστόσο, εάν και ο ΠΑΟΚ -βασιζόμενος στο αριθμητικό του πλεονέκτημα, το πρέσινγκ και τις ανακτήσεις μπάλας- έβγαινε... όποτε ήθελε στην αντεπίθεση, δεν κατάφερε να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Αποτέλεσμα αυτού, να αγχωθεί, όταν στο 80' ο Μπίελ μείωσε για την Κοπεγχάγη για το τελικό 1-2.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Γες Τόρουπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74' Γέλερτ), Λεράγκερ, Μπάλντουρσον (46' Σινγκ, 84' Χόιλουντ), Πεπ Μπίελ, Βιντ, Μπόβινγκ (11' Γιόνσον).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74' Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (74' Αουγκούστο), Μιτρίτσα (83' Μουργκ), Σφιντέρσκι (83' Άκπομ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News