Super League 2: Ανακοίνωσε και επίσημα τη… σέντρα στις 31 Οκτωβρίου

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Ανακοίνωσε και επίσημα τη… σέντρα στις 31 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αποφάσεις από τη σημερινή συνεδρίαση

Το σίριαλ με την έναρξη της Super League 2 φτάνει από ότι φαίνεται στο τέλος του. Μετά από συνεχόμενες αναβολές, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε άπόψε ότι η… σέντρα θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου (εκτός απρόοπτου).

Την απόφαση αυτή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας στη συνεδρίαση και αφού το μεσημέρι είχε προηγηθεί συνάντηση στο Υφυπουργείο αθλητισμού, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα ανοιχτά μέτωπα.

Το σημαντικότερο είναι η ΕΡΤ και η πρόταση της για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που φτάνει στα 3.1 ευρώ + 1.2 με την μορφή μπόνους, συν τα έξοδα παραγωγής των μεταδόσεων, πρόταση που δεν καλύπτει την μικρή λίγκα και σήμερα το πρωί θα στείλει αντιπρόταση.

Με αυτή θα ζητάει περισσότερα χρήματα, αλλά και το ελεύθερο να μεταδίδει τους αγώνες που δεν θα δείχνει η κρατική tv, πχ. ιντερνετικά. Το συγκεκριμένο αίτημα είχε τεθεί και πέρσι και δεν είχε γίνει δεκτό από την ΕΡΤ.

Για να αρχίσει βέβαια το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουν τελειώσει και οι εκκρεμοδικίες, όπως η προσφυγή έξι ΠΑΕ και 31 ποδοσφαιριστών κατά της απόφασης της ΕΙΜ της ΕΠΟ για ανάκληση των δελτίων τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών.

2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News