Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Αντώνης Τσαπατάκης

Αθλητισμός
Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Αντώνης Τσαπατάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παραολυμπιονίκης του Τόκιο τιμήθηκε από την Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ...

Στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, βρέθηκε ο Χανιώτης χάλκινος Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στο Τόκιο, Αντώνης Τσαπατάκης, για ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα και η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου τον υποδέχθηκε θερμά, για να τον συγχαρεί για όλα αυτά που έχει πετύχει στον αθλητισμό, με τη δύναμη της ψυχής του.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και ο διευθυντής του κολυμβητηρίου Ηρακλείου Κώστας Σακαράκης, έδωσαν στον Αντώνη Τσαπατάκη, αναμνηστικά δώρα του ΕΑΚΗ και ο ίδιος τους ευχαρίστησε, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια για την σημερινή κατάσταση του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, το οποίο είχε επισκεφθεί πριν από 20 χρόνια και η αλλαγή, είναι εντυπωσιακή όπως ανέφερε, ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης.

"Ο Αντώνης είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και αποτελεί φάρο για τα νέα παιδιά. Με σκληρή προσπάθεια, με θέληση, κυρίως όμως με την δύναμη της ψυχής του δείχνει σε όλους, ότι τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να μην το βάζεις κάτω. Οι εγκαταστάσεις μας θα είναι πάντα ανοιχτές για τον Αντώνη και είναι τιμή μας να τον έχουμε κοντά μας", ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης επί τη ευκαιρία παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο και το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ομάδα της Χίου για την Α2 κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News