Νίκη για τον Άρη απέναντι στην Λαμία με 0-1

Αθλητισμός
Νίκη για τον Άρη απέναντι στην Λαμία με 0-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα  και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες από το 37’ λόγω αποβολής με απ’ ευθείας κόκκινη του Ελευθεριάδη, ο Άρης πέρασε από το ΔΑΚ, επικρατώντας 1-0 χάρη στο γκολ του Μπράμπετς στο 50’.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων» νίκησε τους πάντες στον αέρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο Γκάμα και με κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε μια μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 61’, όταν ο Νούνιες σημάδεψε στο δοκάρι και στην επιστροφή, ο Καραμάνος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Με αυτό το τρίποντο, ο Άρης ανέβηκε στους πέντε βαθμούς (υπολογίζοντας πάντα το -6 από την αρχή της σεζόν) ενώ η Λαμία παρέμεινε στους τέσσερις, σε ένα ματς που ενδεχομένως να άξιζε και κάτι καλύτερο.7' Γκαρσία), Γκάμα (74' Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (90' Μάνος), Καμαρά

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (58' Τζανδάρης), Νούνιες, Μανούσος (58' Αραμπούλι), Τιρόνε (58' Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (14' Ελευθεριάδης), Καραμάνος

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (74' Εντιαγέ), Μαντσίνι

Πηγή: sportfm 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News