Καθοριστική για το αποτέλεσμα η αποβολή του ΝΟΧανίων

Αθλητισμός
Καθοριστική για το αποτέλεσμα η αποβολή του ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Μαχαίρα έχασε στο τέλος από τον Υδραϊκό

Η αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Νικοδήμου Αγιωργούση 3.13 πριν από το τέλος της αναμέτρησης καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Υδραϊκού επί του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES .

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επιβλήθηκε με σκορ 9-8 στο κολυμβητήριο Χανίων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πόλο της Α1 σ’ ένα παιχνίδι το οποίο μέχρι και την αποβολή ήταν ντέρμπι, με την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα να πιέζει και να επιζητά το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έπαιξε αρκετά καλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το τρίτο οκτάλεπτο ωστόσο να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες και στον αντίποδα να δέχεται “φτηνά” γκολ, που έφεραν μπροστά στο σκορ τον Υδραϊκό. Παρ’ όλα αυτά, η αποβολή του Αγιωργούση ήταν το σημείο “κλειδί” και αυτή που καθόρισε τα πράγματα. Μάλιστα στις διαμαρτυρίες του στο τέλος του αγώνα αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και ο Ηλίας Μαχαίρας.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES γνωρίζει έτσι την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Υδραϊκός φτάνει στο δύο στα δύο.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Πίτερ Τοθ που σκόραρε 3 γκολ.

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 2-5, 2-1

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Τοθ 3, Αποστολάκης, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 1, Σπάχιτς

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς, Φώσκολος 2, Ατζιτς, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News