Πολλαπλή δράση ενίσχυσης των σεισμόπληκτων από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Αθλητισμός
Πολλαπλή δράση ενίσχυσης των σεισμόπληκτων από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τμήματα βόλεϊ, στίβου και ακαδημιών ποδοσφαίρου ανέλαβαν πρωτοβουλίες…

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, έχουν ήδη αναπτύξει πρωτοβουλίες, για να συμπαρασταθούν στους συμπολίτες μας, που χρειάζονται την βοήθεια μας, στο δράμα που ζουν.

Η συμπαράσταση στους πληγέντες είναι με:

-Συγκέντρωση χρημάτων.

-Συγκέντρωση τροφίμων.

-Συγκέντρωση ρούχων.

-Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, διοργανώνει 8-10 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, μεγάλο φιλανθρωπικό τουρνουά με κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού βόλεϊ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Φοίνικας Σύρου και ο Μίλων.

Όλα τα έσοδα, από τα εισιτήρια ενίσχυσης του τουρνουά, θα διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, που υπέστη σοβαρές καταστροφές από το σεισμό.

Μια υπέροχη ενέργεια από το Τμήμα στίβου του ΟΦΗ, που έχει στήσει κουμπαρά αλληλεγγύης για τις πληγείσες σχολικές μονάδες του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεντρώνει χρήματα από τους ίδιους τους αθλητές και τους προπονητές, τα οποία και θα δοθούν στον αρμόδιο φορέα σχολικής στέγης, με σκοπό να αξιοποιηθούν για ανάγκες που έχουν προκύψει στις σχολικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, διοργανώνει με τη σειρά του, τουρνουά στη μνήμη του Βασίλη Μπαντουβά στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού, με την συμμετοχή των Χανιά BC, Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, Δειλινού και Ηρόδοτου.

Τα έσοδα θα κατατεθούν σε λογαριασμό του δήμου Μίνωα Πεδιάδας για τους σεισμόπληκτους.Παράλληλα, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

«Αθόρυβα, διακριτικά αλλά και ουσιαστικά, όλοι μαζί προσπαθούμε στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάνε», τονίζουν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News