Ευχάριστα… διλήμματα: Αυξάνονται οι επιλογές για Νιόπλια μετά τη διακοπή

Ποδόσφαιρο
Ευχάριστα… διλήμματα: Αυξάνονται οι επιλογές για Νιόπλια μετά τη διακοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία για την επάνοδο παίκτες που ήταν τραυματίες

Η ποδοσφαιρική “ταυτότητα” του ΟΦΗ... χτίζεται μέσα από τους αγώνες και η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Δεν είναι μόνο ο χρόνος για έξτρα δουλειά σε κάποιους τομείς, αλλά και προοπτική επιστροφής αρκετών παικτών στη δράση.

Αυτό δημιουργεί μια νέα συνθήκη, η οποία κάνει τον Νίκο Νιόπλια να... ανυπομονεί. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, η ομάδα του Ηρακλείου είχε τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, παίζοντας σε όλα τα ματς με απουσίες.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και έπειτα η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να αξιοποιήσει το εύρος του έμψυχου δυναμικού.

Το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα “δομήθηκε” με συγκεκριμένα κριτήρια στις επιλογές ποδοσφαιριστών, ώστε να υπάρχουν δύο ποιοτικές επιλογές σε κάθε θέση (ή και παραπάνω).

Μέχρι τώρα ο Νίκος Νιόπλιας δεν είχε αυτόν τον ευχάριστο... πονοκέφαλο. Για κάθε προπονητή είναι κομβικής σημασίας να έχει όλους τους παίκτες “μάχιμους”, γεγονός που δίνει ευελιξία στις αποφάσεις για τη διάταξη και τα πρόσωπα της 11άδας.

Δικαίως λοιπόν περιμένει να αδειάσει το... ιατρικό δελτίο, αφού παίκτες όπως οι Μεγιάδο, Τοράλ, Τσιλιανίδης και οι υπόλοιποι που ήταν στα... πιτς δημιουργούν ένα διαφορετικό ποιοτικό στάτους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News