«Γκέλα» στην Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ποδόσφαιρο
«Γκέλα» στην Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την 2η αγωνιστική του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ “κόλλησε” κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την οποία έμεινε στο 1-1 για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δε βρήκε λύσεις κόντρα στους Σλοβάκους και δεν μπόρεσε να συνεχίσει νικηφόρα, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κοπεγχάγη επικράτησε 3-1 της Λίνκολν.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους παίκτες του Λουτσέσκου, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Άκπομ άνοιξε το σκορ. Άμεση όμως ήταν η αντίδραση και από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που ισοφάρισαν στο 15’ με τον Γκριν.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει για το γκολ της νίκης, όμως δεν “έφτιαξε” πολλές ευκαιρίες, ενώ στο τέλος είχε καλή στιγμή για τη... λύτρωση με τον Μίτριτσα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58' Μπίσεσβαρ), Μίτριτσα (74' Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74' Σβιντέρσκι).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Χόβαν, Μεντβέντεφ (81'), Κασία, Μπαζίκοφ, Πούτσεκ, Ντράζιτς (70'), Ντε Καμπς (33' Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν (81' Τσάμπριτς), Ντα Σίλβα (70' Χέντι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News