Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλεισμός για τα Χανιά, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλεισμός για τα Χανιά, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες

«Αντίο» στο Κύπελλο Ελλάδας είπαν σήμερα τα Χανιά, που γνώρισαν την ήττα με 2-1 από το Αιγάλεω στο γήπεδο «Γρ.Λαμπράκης».

Η αναμέτρηση κρίθηκε στον έξτρα χρόνο της παράτασης, αφού παρότι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμα της.

Ο Μπαΐροβιτς στο 40’ με εύστοχο πέναλτι πέτυχε το 0-1 για την κρητική ομάδα.

Στις αρχές της επανάληψης (48’), ο Τσιλιγκίρης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο για τους γηπεδούχους, με την απόφαση του διαιτητή να αμφισβητείται έντονα από τους ανθρώπους των Χανίων.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου στο 93’ ο Χοτζάλλι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για το Αιγάλεω.

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Τριανταφυλλάκος στο 84’ και λίγο πριν το τέλος της παράτασης ο Παναγιωτούδης.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το ματς και το Αιγάλεω, με τον Τσιλιγκίρη να αντικρίζει επίσης την κόκκινη κάρτα για τον διαπληκτισμό με τον Τριανταφυλλάκο.

ΑΙΓΑΛEΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (114′ Παναγιώτου), Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (76′ Σκεντεράι), Τσιλιγκίρης, Καββαδίας (68′ Χοτζάλλι), Τριμμάτης (76′ Καθάριος, 115′ Καλύβας), Σαμπανίδης (60′ Μπαρμπαρούσης).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κογιέτε (54′ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης (55′ Τσαμούρης), Καμαρά, Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης (54′ Τριανταφυλλάκος), Κάρλος (94′ Πατάπης), Βασιλόγιαννης, Βάρκας (68′ Κολλάς), Μπαΐροβιτς (73′ λ.τρ. Βογιατζής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News