Νιόπλιας: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μου άρεσε η αντίδραση μας»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, μου άρεσε η αντίδραση μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στη δύσκολη μέρα που είχε η Κρήτη λόγω του σεισμού

Η ίδια η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο, ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στη δύσκολη μέρα που είχε η Κρήτη λόγω του σεισμού, ενώ για το παιχνίδι επισήμανε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε αναλυτικότερα: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε, ενώ στο δεύτερο κινδυνεύσαμε από το 45’ μέχρι το 65’, μετά ισορροπήσαμε και βρεθήκαμε και εμείς στην επίθεση να κάνουμε το 2ο γκολ.

Νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε κάθε φορά να λέμε τι κρατάμε και τι όχι, δεν είναι κύπελλο, είναι μαραθώνιος. Μου άρεσε η αντίδρασή μας στο τέλος του παιχνιδιού. Ήταν δύσκολη μέρα για εμάς, γιατί στο Ηράκλειο είχαμε απανωτές σεισμικές δονήσεις και ο κόσμος είναι αναστατωμένος.

Οι υλικές ζημιές φτιάχνονται, οι ζωές δεν γυρίζουν πίσω, αυτά είναι πιο σημαντικά για εμάς. Όσο αναφορά το παιχνίδι, είχαμε καλές και κακές στιγμές.

Είμαστε δύσκολη ομάδα για όλους, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα και θα το λέω συνέχεια, το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο για κανέναν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News